fbpx

GDPR info

VIGTIG INFO OM GDPR

Kære Hopper-bruger.

Vi skriver til dig, da det er et stykke tid siden, du har brugt Hopper. Derfor skal vi informere dig om dine rettigheder i forbindelse med GDPR-lovgivningen, fordi vi ligger inde med persondata om dig.

Du skal vælge, om du fortsat vil bruge Hopper eller om du vil slette din brugerprofil og persondata.

VIL DU FORTSAT BRUGE HOPPER?

Hopper trafik-app udvikler sig hele tiden med nye brugervenlige funktioner og mange nye brugere. Du får fuld navigation i hele verden, advarsler mod fartkontrol i hele Europa – og du optjener Coins for hver km du kører. Coins kan du bruge i vores app shop.

Faktisk er Hopper-brugerne så glade at Hopper trafik-app, at de giver den de bedste brugerratings blandt alle trafik-apps.

Måske skulle du prøve Hopper igen? Hopper er stadig gratis og kan downloades her, hvis du har slettet appen fra din mobil.

ØNSKER DU IKKE LÆNGERE AT BRUGE HOPPER?

For at slette din brugerprofil og persondata fuldstændigt skal du åbne appen, gå ind i menuen og vælge ”Min profil”. Her kan du slette din brugerprofil.

Hvis du allerede har slettet appen, skal du blot downloade den igen fra Google Play eller App Store. Log ind med det telefonnummer du har brugt til den brugerprofil, du ønsker at slette.

HVIS DU IKKE FORETAGER DIG NOGET

Hvis du ikke aktiverer din profil inden 30 dage fra at du har modtaget SMS varsel, antager vi, at du ikke ønsker at være Hopper bruger og vil dermed slette din profil. I den forbindelse vil du miste de Hopper Coins du eventuelt har optjent.